Каханне ты маё, жыццё i лёс

Владимир Шульговский
Вакол цябе анёлы i пяшчота
Вакол цябе кахання дабрыня
Цябе адну пачую я здалёку
Каханая ты зорачка мая

Чароуны узор варожыць маё сэрца
Вачэй азёры ласкава блiшчаць
Хачу заужды тваiм каханнем грэцца
Умiраць хачу з табой i уваскрасаць

Твой пацалунак раскрывае неба
Твае абдымкi-вырая цяпло
У цябе адной уся мая патрэба
Усё маё нясгаснае святло

Мая вясёлка самых дзiуных фарбау
Залатое сонейка нябёс
Ты кветка бэзу,таямница скарбау
Каханне ты маё,жыццё i лёс.