Дощ iде

Дианочка Сердюк
Дощик весело іде.
Не сховатися ніде.
Жук сховався під листок.
Та листок чомусь намок.

Дощ рясний іде, іде.
Сонце в річку упаде.
Будуть хвилі вигравати,
Жуку пісеньку співати.