Уйлашканда

Фаниль Асфаров
 Менэ тагын бер жэй сизелми, бер мизгел кебек, утеп китте.
Хэм минем йорэк кенэ хаман бер кое эшлэп тора.
Доп,доп,доп,доп.Аллага шокер.
Шул йорэк кебек, эни сэгэтедэ тык, тык.
Тык, тык уйларымны кузгата чабып йори.
Хэмдэ анын, чылбыры бетсэ туктый торган гэдэте бар.
Э минем йорэкнен чылбыры юк.Чаба да чаба.
Бер ходай гына белэдер чылбырнын озынлыгын.
Йорэктэге сэгэтнен кайчан ватылганын.
Э мин аны башыма алмыйм.
Бисмилланы торгач эйтэмдэ эшкэ чыгып китэм.
Менэ шулай ходай биргэне белэн шатланып йорим бу доньяда.