Ревнощivk ruta Рута

Наталия Губерникова
Очі на вологому місці,
А руки тримтячими рухами затуляють гарячі вуста,
Інколи краще не сказати ні слова,
Ніж кричати,щоб чули міста!

Ревнощі-це настільки правильно і безглуздо,
Ніби не хочеш нічого,але все таки усе треба знати,
Що тягнувши кожна на себе ковдру,
Ризикуєте її порвати!

Коли кожний капіляр ,якими оповити серце,стискає його,
Та рветься тканина між тілом та бажанням,
Це той солений болісний океан,
Хвилі якого б*ють лишень коханням!!