САМ

Таня Яковенко
Знаєш, це вже було
І не в одній судьбі:
Щастя яскраве тло
Вичорнить краще біль.
Часу  трясовина
Мовчки поглине жах.
Це й не твоя вина.
Ти тут  -  також пішак.

Вибере долі шлях,
Вирішить зміст і сенс
Той, Хто на небесах
Знає про нас усе.
Визначить нам колись
Межі спокутних мук.
Тільки Йому молись  - 
Більше нема кому.

Дивні якісь слова:
“Зрадив” чи “зрікся”.
                Хай…
І не таке бува  - 
Кожен не без гріха.
Знаєш, це вже було,
І не найперший ти 
В тім, що добро і зло
Зміг переплутати.

Кожен несе свій хрест.
Свій доглядає храм.
Кожен колись помре.
Сам.
м.Вінниця