Каламбур на беларускай мове - 65

Леонид Ганчаров
Каламбур пра жонку адмірала і новае каханне адмірала

Пакахаў сяброўку, так вось АТРЫМАЛАСЯ -
Не клялА і не рыдала,  А   ТРЫМАЛАСЯ.
Але з кожнаю гадзІнай АДМІРАЛА
У яе жаданне бачыць АДМІРАЛА.
***

Каламбур о жене адмирала и новую любовь адмирала

Полюбил подругу, так вот получилось -
Не кляла и не рыдала, а держалась.
Но с  каждым часом отмирало
У неё желание видеть адмирала.


карикатура - из интернета