Майстер i Маргарита рiк 2011

Игорь Герасименко Кременчугский
 Хоч в думці тебе я, мила,
 ще цілував,
 та мчав я, немов на крилах,
 на серіал.
 Не мильний, не кримінальний -
 там нам обом
 і містика виграває,
 й співа любов.
 Й сатира плющем і хмелем
 в сюжет вплелась.
 До себе спішив, до тебе,
 спішив до нас.
 Бо "Майстер і Маргарита"
 це для мети,
 бо Майстер і Маргарита -
 це Я і Ти!

 2011