той час

Хриха Ру
Зараз той час коли життя кожної днини стає коротшим.
Зараз той час коли друзі з тобою, завжди, але зрада не за горами.
Зараз той час коли всяка маячня може зробити боляче.
Зараз той час коли кохання це гра, коли хочуть лише одного.
Зараз той час коли люди байдужі.
Зараз той час коли надіятись немає сенсу.
Зараз той час коли постійно "якщо б" і "можливо".
Зараз той час коли легко забутись, замкнутись.
Зараз той час коли .. колись все закінчиться.