Боже серце

Хриха Ру
Довга дорога веде нас до Бога,
тяжка і терниста, та варта того.
На дорозі цій Бог всіх втішає,
хто серцем із Ним бути бажає.

І в храмі молитва єднає,
Бог щастям серця наповняє.
І Він проведе тих до раю,
хто не стане подібним на зграю.

З Богом розмовляємо в молитві,
благаємо про сенс свого буття.
«Причастя, сповідь, послух церкві -
Вказівники до вічного життя!»