люди

Хриха Ру
Люди зараз зіпсуті,
їм нудно в дитинстві,
і вони прагнуть вирости,
а потім знову хочуть стати дітьми.
Вони втрачають здоров'я, щоб заробити гроші,
а потім витрачають гроші, щоб відновити здоров'я.
Думаючи про майбутнє,
вони забувають про те що зараз,
а потім не мають майбутнього і втратили те, що було.
Вони живуть так,
ніби ніколи не помруть,
і вмирають так,
начебто ніколи не жили.