Калса калгандыр

Фаниль Асфаров
Козгэ керэсе килэчэк.
Нигэ жэйлэр кыска була.
Яшьлек, жуляр чаклар китеп.
Сизелмичэ гомер утэ.

Юк шиклэнмим уткэненэ.
Башымны оскэ кутэреп.
Бастым тормыш турлэренэ.
Телэклэремне кутэреп.

Калса калгандыр бер телэк.
Шул тормышымда югалып.
Энкэй белэн курешергэ.
Козге янгырга уралып.