Я люблю тебе

Юлия Ганненко
Сонечко моє рідненьке,
Пташечко моя,
Ніжносте моя безмежна
Вічна і п’янка.

Кошеня моє грайливе,
Пір’ячко легке,
Небо ти моє безкрає
Ніжне, голубе...

Квіточко моя, духмяна
Тигреня моє,
Зіронько моя яскрава,
Я люблю тебе!