12 месяцев

Юлия Ганненко
         12 місяців

Січневі ночі – то твоя печаль,
Лютневий сніг – то спогади про літо.
У Березні –всім бідам „прощавай”
А Квітень –це твоє чарівне тіло…

Травневі очі –сяйво крізь життя,
Червневий цвіт –це чудо поцілунки,
Липнева річка – суть твого буття,
А зорі Серпня –твої подарунки!

У Вересні –затишная любов,
У Жовтні – листя з дотиків твоїх,
У Листопаді дощ – сльоза немов,
А Грудень –це тепло твоїх утіх.