Мен поруч з тобою над йно

Анна Фещенко
Мені поруч з тобою надійно,
І години так стрімко летять.
Новий день у гарячих обіймах
Я хочу завжи зустрічать.
Хочу бачити, як на світанні
Промінь сонця цілує тебе,
Розпалити у серці кохання,
Пристрасно ніжне, земне.
Ти поклич, я піду за тобою.
Я пройду тисячі перешкод.
Наші дні я наповню любов’ю.
Вони будуть без зайвих турбот.