Ти не питай, чому сумна сьогодн

Анна Фещенко
Ти не питай, чому сумна сьогодні,
Чому в журбі сховалося лице,
І погляд поринає у безоню.
Ти не питай, я не скажу про це.
Є у світі дещо важливіше –
Це найдорожчі люди на землі.
З ними поряд нам стає світліше
І веселішими стають похмурі дні.
Ти не питай, чому не посміхаюсь.
В моїм житті все буде добре знов.
З печалями я скоро розпрощаюсь,
Бо поруч вже стоїть моя любов.