Зривавсяснг, авнпивкаву

Анна Фещенко
Зривався сніг, а він пив каву,
Дивившись сумно у вікно.
Вона знайшла нову забаву –
І він актор в її кіно.
Сценарій. Дублі. Сцена. Ролі.
І зйомка фільму без афер
Про щастя у жіночій долі,
Де він – актор і режисер.
Зривався сніг. Той запах кави
В холодну пору надихав.
І він знайшов собі забаву:
Він просто грав. Він не кохав.