Лишись на мить. Лишилася. Сама

Анна Фещенко
Лишись на мить. Лишилася. Сама.
Із відчаєм дивлюся ночі в очі.
Кохання спить – пробудження чека.
А я боюся – прокинутись не схоче.

Погас вогонь. Порожньо. Сама.
Болісно відчути погляд ночі.
Кохання спить – нас уже нема.
Серцю не заснути – ні, не хоче.

Лишись на мить. Лишилася. Благав.
З ніжністю дивились очі в очі.
Душа щемить, бо нас уже нема.
Кохання загасили сльози ночі.