Одновiршiя

Михаил Химченко
Ви депутат? Та ви ж свинюка, пане!

Москва, Москва!.. А звідкіля абреки?

Люблю Україну. Як жаль, не взаємно...

Коханий, ти здурів? Зніми бюстгальтер!

Ніхто мені мільйона не позичить...

Я так бажав зустріти Вас у ліжку...

Віддай мої ілюзії, потвора!

І знову Ви закохані не в мене...

Так, він бандит. Але які масштаби!..

Який він негр? Він афроукраїнець!

Я Всесвіт підкорив. Тепер збираю марки...

Ну нагрішив. Покаявся. Не буду...

Ви патріот? Так спробуйте не красти...

Садок вишневий коло хати, над Фудзіямою туман...

До церкви йду, святити партбілети!