Бер фикер

Фаниль Асфаров
Тырышканга гына бирэ.
Ходай рэхмэте белэн байлыклар.
Э без шуна бит ышанып.
Жыябыз артык кайгылар.

Белсэн иде - дорес булмау.
Бу фикерне кем уйлап чыгарган.
Булгандыр ул заманында.
Дорес булып эшли торган.