Акровiрш

Анатолий Фурсов
Розійшлися дві подруги
Елегатні бачу я
Вища з хлопцем, сама-друга
А це значить, що моя
Не барився. Бо подумав
Інший може підійти
Наробити мені суму
Афродиту увести
А раз так, навіщо гаять
На вагання мені час
Іншому відать кохання?
Не бажаю тут я - пас
А дівча, не наче чуло
Всі мої про те думки
Елегантно розвернулось:
Роздивляйся мов таки
Роздивився і побачив
Еталон краси у ній
Вся любов моя юнача
Акцентується на ній