Колискова пiсня для синочка

Натуличка
Баю, баю, баю
Зірочки до краю
Засинай малятко
Сонні оченята

Баю, баю, баю
Лагідно співаю
Мій синок маленький,
Любий, дорогенький!

Баю, баю, баю
Вітерець гукаю:
Принеси, я прошу
Сни йому хороші

Баю, баю, баю
Зірочки благаю:
Подаруйте сину
Доленьку щасливу

Баю, баю, баю
Сонечко засяє...
Спи моє малятко,
Божий ангелятко!



     (  фото из интернета   )