Просто та зi смакомvk ruta Рута

Наталия Губерникова
Я впевнена,що коханому не потрібні жодні зриви телефоннних станцій,
Заповнених лишень тобою вагонних місць,
Достатньо лише одного закоханого погляду,
Та ніжної руки у якій б зберігалась уся твоя міць!

Не треба вигуків про любов на все місто,
Звичайні склянки з водою замінювати цілою ванною,
Не треба робити із себе:гувернантку,няню і мати,
Достатньо буде лишень побути коханою!

Можливо він чекає не любові на цілі милі,
Бо від завеликого вогню-розтопиться віск,
Напевне вистачить почути з вуст турботливої коханої:
-Любий,не пий забагато кави,бо в тебе підвищиться тиск!!