Iз реального свiту

Оксана Кот
Із реального світу до книжок Стівена Кінга
Дивитись кіно про трагічне кохання,
Слухати "аббу", а іноді Стінга,
А відчувати щось справжнє не має бажання.

Світ мій складено із малюнків у зошитах,
Із персонажів моїх улюблених книг,
А вся ця реальність - продірявлене решето
куль із свинцю, занадто важких.

Я боюся неба, що тисне так палко,
Я боюся своїх справжніх думок.
Із реального світу до книги Ремарка,
Із реального світу до сотні книжок.