он

Лакки Эн
Знову готова до навчального дня -  зошити в сумці,надоїдливий одяг на мені, хтось чекає за дверима.
Та цю пригнічену атмосферу розганяє - він.
Він - настільки хороший, наскільки це можливо.
Його втомлений вигляд відкриває мені очі на нову красу, а його сумлінні поцілунки вбивають в мені мене. Ці потаскані шорти, скуйовджене волосся та приївшийся запах парфумів доводять лише одне - бездоганність в простоті.
Знаєте, в його очах не потрібно ні тонути, ні літати, просто в них неможливо не дивитися. Він вільний наскількі можливо. Орел не зрівняється з його шляхетністю, але і самій прудкій змії він не поступиться хитрістю.
Він - як всі і водночас - інший.
Він - має все, але одночас нічього.

І коли ти з ним, реальність перетворюється у мрію і в ту мить ти розумієш - щаслива.




09.08.2012