я знав

Лакки Эн
у світі цім так безліч суперечок
одна брехня тягне іншу за собою
я вірила цім людям, що клялись у вірності
а потім дворами втікали від сорому
колись сказала якась людина :
"мене достало, не хочу гинуть"
та ці слова не донеслись
ніхто і не звертав увагу
на щирість, доблесність, повагу
а зараз щоб їх віднайти
не досить світу обійти
давним давно хтось був сказав :
" не до добра це все, я знав.."
і знала я, що всьому кінець прийде,
завяла квітка, не зацвіте.
й вода в пустелі, не буде хлинуть
розумні виживуть, дурні загинуть..

 24.01.2013