так мало нас

Лакки Эн
Знаєш, курити не так вже і погано.Це відчуття вогню в мені.. легені дихають примарой ? хоча ні, хех, ні. Так багато слів, так мало "нас". Я забуваю, як це коли серце зупиняється від щастя, а не від болю. Ти знаєш..ти все занадто добре знаєш. Подих, дим, холод, вітер, - ні, це вже зовсім не літні ночі. Обійми, так тепліше. Я більше не пишу вірші. Душа давно на самому дні..
- Ти куриш?
- Так.
- Цей дим в мені...

 21.07.2013