персонаж

Лакки Эн
А так холодно стало не від морозів,
і не від того, що грудень на дворі.
а від твоїх фальшивих обіцянок,
і того, що не розібравсь в собі.
Від поглядів, що душу розривали,
від залишку парфумів на мені.
Мене від тебе в жар завжди кідало,
тепер залишився лиш холод на спині.
І зранку не обійме вже ніхто,
та ніжно в губи ніхто не поцілує.
Ти мій останній персонаж,
якій тепер уже не похвилює.

-.11.2012