идеальные

Лакки Эн
І здавалося, що лише вони, двоє, залишилися наївні, дивилися один одному в очі і ні про що не думали, так було саме краще. Зранку просинались обіймаючись (майбуть уже підсвідомо, вони відчували один одного).На них можна було дивитися вічно : завжди посміхались, завжди були разом, вони були одним цілим і з якого боку я не дивилась, це була дивовижна пара, як шкода, що вона існувала лише в моїй фантазії.

-.08.2012