Любов не зникла

Игорь Герасименко Кременчугский
Однаково: не солодко, не гірко,
перехворів і світлом, і теплом:
кохання зникло, наче ранком зірка…
Помер закоханий, та вижив астроном.

Мені тепер зірок достатньо світла.
Навіщо ти? Є інші сотні сонць!
Навіщо інші? Бо любов не зникла –
лише на мить зайшла за горизонт!

2003