П-д небом

Микола Щома
Під небом

Розірване небо
розливає звіздяні дощі...

Під небом мандрують --
стежками широких лісів,
професійні людей пастухи.
Стежать -- порожньої ночі
Гулянки вітрів...
 
В них сили духа немає.
Зі стайні зоряного складу
виписуюють початок віків!
Було так --
за часів наших предків.
Так і буде --
поза наших мандрів.