подаруй

Лакки Эн
подаруй мені квіти,
звичані, польові.

подаруй мені квіти,
що несуть свободу у собі.

подаруй мені квіти,
та не через прохання,
а від душі.

подаруй мені квіти,
вони стануть моїм промінням у ночі.

-.12.2012