В мого щастя гарнi очi

Инна Койнаш
В мого щастя гарні очі,
З ним стають світліші ночі.
В мого щастя сильні руки,
А в голосі приємні звуки.
В мого щастя сяюча усмішка.
На сорочці вишита доріжка!
В мого щастя щире серце,
А душа - то чисте скельце.
Мій найрідніший, мій єдиний,
Будь невимовно ти щасливий!