момент iстини

Мария Болюх
Твоя шкіра приємно гаряча. Торкаюсь. Тремчу.
Губи вперто шукають родимку на передпліччі.
Я шепочу так боязко, тихо... Аби тільки ти почув,
як же солодко, як божевільно напиватись з тобою ніччю!..

І я п'яна від твоїх дій. П'яна, а значить -- смілива:
стрімко -- тобі назустріч. Невагомість. Блаженна мить.
Зупинися! І ти, і час. На мене падає щедра злива
трепоту і тепла. Ми -- одне зараз. Ми. Є МИ.



3 серпня, 2013