Щасливий присмак волi

Лидия Филимонова
Щоб розігріти кров -
Глінтвейн не буде забаганка.
Душа дарує всім любов -
Під небесами солоду альтанка.

І потече з небес ріка
Веселкою в серці розільється.
Та лінія така крихка
Без перестанку ниточкою в'ється.

Нестримного потоку шум
В піснях славетної зозулі,
Перегуки життєвих дум -
Щасливий присмак волі!


04.08.13 р.