рассвет

Музы Нет
світанок там де твої очі,
де завжди гарячий чай,
де весна в голові,
де ніхто нічого не просить,
де ти можеш бути собою.
де птах співає,
де я усіх прощаю.
де скрізь пальці бачу сонце.

о, мой чудовий сон!
де ты мой свiтанок?
де свiтло на горизонтi?

12/06/2013