живий мертвець

Лакки Эн
Помирати фізично не так страшно, як душевно - хто знає/знайде відповідь?
Коли ти помираєш душею, ти відчуваєш, як все твоє тіло - чуже, кожна клітина робить свою останню функцію, немає виразних жестів чи міміки, кінчики пальців стають холодними, а за ними - серце. Емоції - згасають, очі - не слухаються, ти бачиш те, чого немає... Тисячі спогадів перевовнюють головому/душу/тіло та ні один вже не ранить.

Твої почуття згасають, а з ними гасну я.

27.12.2012