семафори

Виктор Берллин
тільки твої і ти
вбивають мою тривогу
можливо, варто йти
та я не бачу дороги

без тебе
без голок по спині
коли все у людині
наче на небі
.....гостинне

особистий простір?
дарую! - швидше бери
бо далі форпости
і семафори - твори,

створюй обійми
роби мене разом
надійною
частиною фрази,

що божевільно лине
скрізь поміж пальці -
вранці, світанок гине

а я залишаюсь поруч
ти - сонце
я - вітер
ми - гори.