***

Юсифли Бахтияр
Ay anam
Turmede kesti  djavanliqim
kim vordu
Kim avtariteti
Yaxshinin telehi  zordu
Pisinsa hali
Vay vaydi

Ay anam
Turmede kesti  djavanliqim
Qara zindan evim oldu
Cook sey qirdum
Cook sey bildim
Pulsuz parasiz oturdum
Ne namusumu
Ne qeyratimi satim
Yahshinin hali zor olur
Pisinsa hali
Vay Vay olur