КАТЯ

Игорь Нехаенко Одесса
КАТЯщиеся шары
Машин 
Скорости кий
Стремится загнать
В лузу
Шоссе серого полотна
Приговорённой шестёркой
Тузу
Будто
Рука игрока
В аттракционе
К безглазому Року
Считает срок 


5 августа 2013 в 19:06