Зачарований Лiс. Лiтнiм спокоeм

Катерина Жебровська
Зачарований Ліс. Літнім спокоєм
Заколисане в сон все Живе.
Задрімав пересвИст. Тепло й солодко
Спека млостю над Лісом пливе.

Крізь поля, крізь гущавину, гаряче,
Шурхотять пилюгою шляхи.
Ліс німіє в безхмарному мареві.
… Скине чари спекотні вночі.

04.08.2013