Небесна музика звучи

Радко Стоянов 2
Небесна музика звучи
и стихва цялата вселена.
Целувам твоите очи,
Звездице моя въжделена!

Когато пееш за любов
и бият радостни сърцата,
да стана птица съм готов,
криле разтворил в небесата.

Една Луна, на колена,
пред образа ти мил се кланя...
Ти цялата си светлина,
любима моя, тъй желана!

Вълшебен миг, о, най- блажен!
Нощта така опиянява!
От устните ти разтопен,
изгарям цял като жарава!