Менi прикро

Бондаренко Михаил
Мені прикро

Мені прикро за те,
Що не зміг я тебе полюбити,
Вічно думав у муках прожити,
Приховати від серця печаль.

Знаю я, що мене ти забудеш,
Гірке слово тремтить на вустах,
Розірви ті листи, зачинися,
Зупинися і на мене поглянь.

Скільки років чекали на літо,
А у серці лишилась зима,
Я на тебе дивлюся востаннє
Серед болю і тяжких страждань.