Nur vorwarts!

Андрей Головня
Забракло сили бігти навпростець,
Холодний вітер розтинає груди…
Та вдалині видніється кінець,
Де серце спокій бажаний здобуде!

Спинюсь на хвильку, перевести дух,
І знов по венах заструмує сила.
Звитяжний гімн обійме щиро слух,
І світла радість підійме вітрила…