Живу, бо тримаюся

Людмила Дзвонок
                " А віра то підстава сподіваного,
                доказ небаченого" - Укр. Біблія , до Євреїв 11:1.


Живу, живу!.. Ось промайнув й цей день…
Подяка Богові, що є натхнення!
Коли б не Він, то з ким була б я, де? –
Ось чому прославляю Його Ймення!

Зі мною всюди: з Ним я зношу біль,
Розчарування, негаразди долі.
Йому я довіряюсь, не собі,
А тому хочу бути в Божій волі!

Не зрадить, не відкине, не пройде,
Коли до Нього простягаю руки,
Щось особливе для душі знайде,
І серце тоді радісно так стука!

Ось і в цей вечір: витер ту сльозу,
Яка котилась - плакали ж бо очі,
Розвіяв наді мною всю грозу,
І грім прогнав, бо дати спокій  хоче.

Тримаюся за Нього який рік!..
Коли б не Він, то згасла б, догоріла,
Не підвела б уже своїх я вік,
А так живу, і у душі є віра!
                09.08.2013