Про котов украинская версия

Сергей Кривущенко
Збираєшся вранці-рано
В далекий, за обрій похід...
Вертаєшся з стежок незнаних.
Бо ж вдома чекає кіт.

Кіт не спитає, де ходиш
Не скаже, що втомлений він
Якщо з котом дружбу заводиш
То в ній не існує сторін.

Немає ні зрад, ні печалей
І сяє вночі виднокруг.
Ти знаєш, що вдома чекає
Твій вірний, пухнастий друг.