Про тебе - О тебе

Сергей Кривущенко
Знову натиснуто кнопку
Переривання виклику.
Ти лягла спати
А мені залишилось тільки сидіти
Палити, писати якісь нісенітниці
Думати
Воно якось сумно
Коли холодно і залишилось лише п'ять цигарок
І більше не купиш
Гроші, як вони схожі на вас, жінок
Інколи легко отримати, легко втратити
А буває, потом і кров'ю
Здобуваєш
Щоб потім втратити
Швидко
Назавжди
Так, як зникає блискавка в небі
Як помирає людина
Як встромляється ніж у серце
Але серце - це лиш нікчемний орган
Він не може адекватно
Реагувати
На твою появу
Коли ти ідеш по коридору
Не помічаючи мого погляду
Коли читаю твої смски
Коли переглядаю світлини
Чи просто засинаю думаючи
Що знову натиснуто кнопку
Переривання виклику
І ти лягла спати.