Як ненавид ти - Как ненавидеть

Сергей Кривущенко
Ненавидіти - це так просто
Це можна робити з різними речами
Це можна робити з людьми
Багато з чим...
Наприклад, як ненавидіти місто.
Ходити собі ввечері під ліхтарями
Слухати музику, дивитись в небо
Палити
Розуміти що десь там, далеко
Живеться краще ніж тут
Чи гірше
Та неважливо як, а просто живеться інакше
І нарікати на самого себе
За те що все не так як хочеш...
Піти додому
Зненавидіти дім через цю тишу
Через цю кляту тишу
Включити комп..
Посидіти в інтернеті, почитати
І все одно ненавидіти дім.
Можна ненавидіти людей
Через цю підлість і байдужість що панують
У їх серцях
Просто йдучи по вулиці помічати
Ці погляди, як леза ножів
Просто слухати брехню, сказану
Тобі в очі... і посміхатись
Коли в душі панує бажання
Розстріляти усіх з кулемета
Чи іншої зброї.
Можна ненавидіти себе
За власну слабкість і недоліки
Пити, палити, слухати музику
Слухати музику, дивитись в небо
Палити
Розуміти що десь там, далеко
Живеться краще ніж тут
Намагатись щось змінити
І знову пити, палити
Слухати музику, читати
Включати комп
Палити
Розуміти що десь там, далеко
Живеться краще ніж тут