Прохання

Касэй
Бо менi це набридло, пробач
Бо менi зрозумiти це складно
Як так можна, за мить покохать
А сьогоднi забули, i ладно!

Я не вмiю кохати нiяк
Але я вас благаю, не треба
Обiцяти весiннього неба
Вiд життя мене вiдволiкать

У мене э велике прохання
Бо любов не буваэ на мить
Приглядайтесь, чи э то кохання?
Та чи знаете ви, як любить?