зриви

Лизавета Неноли
білі хмари на небі
наче солодке бізе
ніжні тістечка
для Бога
адже в нього також бувають зриви
і він страждає від булімії.
кожного дня помирає дитина
забираючи віру у власні сили
певне сьогодні ти знову сумуєш
бо незважаючи на сонце
жодної хмаринки на небі.