Я знаю, що кожнiй людинi треба...

Максим Юрчук
Ти знаєш людині кожній треба,
Щоб під ногами було в неї небо.
Щоб не опинитись в чужому полоні,
Простягни свому другу свої долоні.

Люди гинуть, гинуть усюди,
Але ж не вмирають в пустелі верблюди.
Лиш треба боротись, лиш треба привчитись, -
Не повинні ми зброєю своєю ж убитись.

Ми всі розумієм, що буде нам тяжко,
Але ми народжені були в рубашці.
І будуть тяжкі в нас осіннії дні,
Але ми прокинемось знов навесні.

Ми знову підемо туди, де чекають,
Де наші пісні не на мить не змовкають.
Я знаю що кожній людині треба,
Щоб під ногами було в неї небо.

11.08.13